Modell-mustra - avagy kinek milyen melltartó?

Koraőszi séta a város forgatagában, hagyom, hogy sodorjon magával a pörgés, de közben éberen figyelem a járókelőket az utcákon. A pár órás séta alatt legalább 300 nő sétál el mellettem vagy velem szemben. Mitől nő? Milyen kisugárzástól, adottságtól, alkattól mondjuk azt, hogy ez aztán igazi nő... Mindenkinek más a mérce, férfinak és nőnek egyaránt. És pont a női nem eme tarkasága miatt nehéz a fehérnemű-gyártóknak, hogy minden igényt kielégítsenek.

Nyilván, aki sok éve a szakmában van, azt mondja, fazonban már nem tudnak sok újat kitalálni a gyártók, mégha anyagban újítanak is. Vannak modellek, amelyek gyönyörű melleket varázsolnak a 80A-s mellekre, és van, amiből bár gyártanak abban a méretben, olyan, mintha a tinilány tenné fel a nagymama melltartóját.

Pár hasznos tippet próbálok majd adni, milyen kosárméretre milyen fazont érdemes választani. Tudom, erre azt mondod kedves olvasó, hogy Te tudod, milyen fazon áll jól Neked, és én ezt el is hiszem :). De néha érdemes kipróbálni egy-egy újdonságot, és lehet, hogy a tükör meglepően szépet fog mutatni.

   »     Szólj hozzá!

Címkék: modell melltartó

A bejegyzés trackback címe:

https://fehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr22617314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
süti beállítások módosítása