Felina Conturelle Harmonie modell család

Amikor először megláttam a bemutatón, megállt a lélegzetem. Egy olyan modell, amire a romantikus tinitől a modern nagyiig mindenki azt mondja - ez kell. A most divatos retroirányzathoz közelít, hisz régi idők szép emléke, gyönyörű modern megjelenésben tűnik fel.

Maga az alapanyag matt-fényes kombinációban csíkos, a finom, elegáns tüll himzés a gyártó szerint is a régmúlt időkre emlékeztet. A felső kosárrészt svájci virághímzés díszíti, a  kosarat szegélyező hímzett bordűr a dekoltázsra irányítja a figyelmet.

A hímzett pánt mindenkit elvarázsol. Örömmel láttam, amikor egy hölgy, aki 100C-s méretben vásárolta meg a melltartót - akár egy kislány örvendezett, hiszen nagy méretben is gyönyörű melltartót hordhat, és ez igazi élmény volt számára.

Írtam már, hogy mindenki aki egyszer meglátja, szeretne egyet magának belőle, viszont mégis inkább a nagyobb méretű hölgyeknek ajánlanám. A mesés himzés mögött stabil, szélesített pánt rejlik, ami tökéletes tartást biztosít a mellnek, a hátrész nem vékonyított, így csak azok hordhatják minden aggály nélkül, akiknek szükségük van az erős tartásra, és nem zavarja őket az átlagosan 4-5 cm széles hátpánt.

Az alsó simul. Bármelyiket is válaszd a 3 modell közül, öröm lesz egész nap benne ragyogni, és nem elhanyagolható, hogy estére látványban sem rossz (persze a hozzá illő melltartóval).

A Conturelle Harmonie modell-család megkoronázása a fémbetétes body. A Weftloc-anyagból készült Harmonie body minden mozdulatnál követi a tested vonalát. Magas hosszanti és kereszt-rugalmasságának köszönhetően biztos tartást ad a kényelmetlenség érzete nélkül, optikailag viszont meglehetősen slankít a modell.

   »     Szólj hozzá!

Címkék: body melltartó felina alsó conturelle harmonie

A bejegyzés trackback címe:

https://fehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr76617362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
süti beállítások módosítása