Méret-kérdés

Gyakran halljuk, a "méret a lényeg" szlogent, de azt hiszem a fehérnemű terén ez hatványozottan igaz. Amióta fehérneművel foglalkozom, fél szemmel figyelem a nőket, hogy milyen melltartó is villan ki a ruha alól, hány melle van az illetőnek :), egyáltalán hord-e melltartót, vagy fehér szoknya alá az 54-es ruhaméretű hölgy miért is visel fekete tangát. Van pár érdekes látvány-élményem, de gondolom mást is tud néha sokkolni egy-egy megjelenés.

A nők többsége nem ismeri a saját méretét, és nem is veszi a fáradtságot, hogy ezt esetleg kiderítse. Pedig mennyivel kényelmesebb, egészségesebb, és nem utolsó sorban szebb, ha az ember lánya megfelelő melltartót és alsót visel egész nap a saját testén!

Találtam egy hasznos oldalt, itt, ha az alsó méretét nem is, de a melltartó méretét mindenki ellenőrizheti, ajánlom figyelmetekbe:

http://www.melltarto.info/

(tesztelve :) )

   »     Szólj hozzá!

Címkék: méret fehérnemű melltartó

A bejegyzés trackback címe:

https://fehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr12614155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
süti beállítások módosítása