Lidl fehérnemű

A magyar piac egyre szinesebb mindenféle német bolthálózattól, ami sok pozitívumot és negatívumot hordoz magában. Azt elismerem, egyes élelmiszerek ára és minősége kifogástalan ezekben a boltokban, de túlzásnak tartom az élelmiszerboltok polcain - még ha időszakosan is - megjelenni a fehérneműket.

"Szuper ár"-on ajánlják, már-már kínai bolt árszinten a fehérnemű darabokat, a vásárló előtt ezáltal mézesmadzagként jelenik meg egy-egy hirdetés.

A lakóhelyemhez közeli Lidlben a legutóbb a következőt figyeltem meg: egy közékorú hölgy a zöldségeknél még javában válogatott szabad kézzel, a következő percben a fehérneműs kosárnál láttam meg, amint szépen kibontott egy dobozt, azzal a jó kis permetes-földes kezével jól megtapogatta az anyagot, aztán egy következőt... majd visszahelyezte őket (!javára legyen mondva ez is ritka...), de ő maga nem vett belőle. Következő arra sétáló hölgy csak félig húzta ki a dobozból, majd elment...

Még az akció ideje alatt ismét vásárolni mentem ugyanebbe az egységbe. Az alsók és melltartók dobozukból kiszabadulva hevertek a nekik szánt rekeszben. Egy-egy lelkes vásárló ismét egyet tapogatott rajta, majd tovább állt.

Ha belegondolunk, hogy minden védelem nélkül az adott darabot hányan és milyen kézzel simogathatják meg egy-egy ilyen helyen, lehet, hogy már nem olyan csábító az ár, még ha a modell tetszik is. Gyűjtsünk inkább még egy hónapot rá, és vegyük meg drágábban, de olyan boltban/webboltban, ahol szakszerűen, minőséggel szolgálnak ki. Mert bőrünk csak egy van, és abból nem tudunk kibújni. Meg kell élni a bőrgyógyászoknak is, de nem biztos, hogy a meggondolatlanságunk áraként...

   »     Szólj hozzá!

Címkék: minőség fehérnemű melltartó higiénia alsó

A bejegyzés trackback címe:

https://fehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr54651561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
süti beállítások módosítása